torsdag 25. august 2011

Comeback


Det ble en litt lengre pause fra bloggen enn jeg hadde tenkt. Det har faktisk nesten vært total pause fra alt som har med internett å gjøre. Ganske deilig, men nå savnet jeg å lese blogger, beundre alle de gode ideene, DIY-prosjektene, andres nydelige produksjoner, bli inspirert, tenke på alt jeg har lyst til å gjøre (men ikke får gjort). Jeg er altså tilbake.


I sommer har vi flyttet fra Bergen til Kristiansand. Godt å komme nærmere familie. Rart å være på nytt sted. Mange forandringer fryder, noen blir kanskje bedre etter hvert. Vi savner gode folk i Bergen, men ser at det er potensiale her også :).

Tinga på bildene er kjøpt på en bruktbutikk på Hynnekleiv. Om du aldri har hørt om Hynnekleiv, så er det kanskje ikke så rart, det kan vel ikke sies å være verdens navle. MEN en knallfin bruktbutikk med ei knallkoselig dame inni, DET har de! Så om du gidder å kjøre gjennom litt skau (skog) og litt mer skau og litt til oppforbi Froland, så kan du få deg en hyggelig handel der. Det var dagens reklame.

Jeg kommer snart tilbake med syprosjekter. Siden vi har liten plass her vi bor nå (mens vi leter etter hus!) så har jeg "leid" plass til symaksinene hjemme hos mamma og pappa. Genialt. Inkludert i leia er nemlig barnepass!

6 kommentarer:

 1. Så koselig å lese dine innlegg...Jeg skulle så gjærne også ville besøke den bruktbutikken du hadde vært innom..Kjempesøt den koppen og de fatene..just som jeg ville hatt =)Lykke til i Kristiansand..Bloggeklem fra Nordnorge og Elin =)

  SvarSlett
 2. Det nederste fatet kjenner eg igjen frå min barndom *mimre*

  Lykke til på ny stad!

  SvarSlett
 3. Det var en knallgod deal synes jeg, med symaskinplass-leie og barnepass! :D Oppdaget bloggen din for noen dager siden, og synes du har en herlig blogg! Så snill du er som legger ut DIY av masse snadder!

  Masse fine ting har du og fått tak i! :) Lykke til med husjakt! kristin

  SvarSlett
 4. Hei marit!
  Så utrolig fine kopper og fat. Har akkurat noen samme kopper og de går under favoritter.
  Håper dere trives på det blide sørland!
  Gleder meg til å følge bloggen videre-Du er så flink! god klem cathrine

  SvarSlett
 5. Heisann! Så utruleg kjekt at du e tilbake med innlegg - tar det som eit teikn på at tilpassinga til kvardagen i Kristiansand stadig går betre og betre! Gler meg til fleire innlegg!

  Du e go, Marit!

  SvarSlett
 6. Hei på dei! :)

  Grattis med vell overstått flytting!
  Så genial avtale da...dy syr mens du får barenpass og besteforeldre får kose seg med barebarn...

  Ja, de kulteste bruktbutikker finnes ofte i ingenstedsland, og der kan man jo også finne godsaker siden det ikke er en jevn strøm av kunder som suser forbi. Digger det øverste serviset ditt! Klæm

  SvarSlett