fredag 26. august 2011

Buttons og sånt


Marmelade er egentlig ganske mye mer enn stoff og mønster og sånt. Så nå skal dere få høre hva jeg driver med når jeg ikke syr (og ikke er lærer, for jeg er nemlig det av og til også).

Det hele begynte da jeg og mannen ennå ikke var gift. Vi bodde i hvert vårt kollektiv, jeg med to herlige rogalendinger (og lo masse), og mannen med en vestlending/afrikalending (Leifen) og en sunnmøring (og der sov de på sofaen og vasket opp en sjelden gang). Tror faktisk de lo en del de også. Og hadde heftige debatter om firmaet og sånt. For de startet nemlig et lite firma. Da Leifen trengte buttons til noe han drev med, fant de på at de skulle kjøpe en maskin til å lage buttons. Og hvorfor ikke lage nettside og begynne å selge? Nei, hvorfor ikke. Som tenkt, så gjort.

Jeg husker da den første bestillingen kom. Alle sprang rundt og hoppet på gulvet og ropte "noen har funnet oss!". En campingplass var første kunde, og buttonsene ble laget med mye iver og kjærlighet. Siden har det blitt trykket en del tusen buttons.

Både den ene og den andre i kollektivet giftet seg og de flyttet hver til sitt. Og i dag er det jeg og mannen som driver det hele videre. Fint med en familiebedrift. Også har vi putta sygreiene mine inn i samme firmaet, så nå har vi orden i sysakene (og papirene).

Trenger du buttons til kreative prosjekter eller ren nytte, så er vi selvfølgelig behjelpelige. På bildet over ser dere noen av våre kunder. Og under ser dere de størrelsene vi lager. 25mm, 32mm og 55mm (diameter). Mer info finner du på buttonstrykkeriet.no.

Og takk for alle kommentarer på forrige innlegg! Koselig å være tilbake! Og GOD HELG!
10 kommentarer:

 1. :) fine er de, men kjiiipe er de å trykke. og MANGE gode minner med trykkeriet gitt! Lykke til og håper på MASSE bestillinger i høst!!
  Hilsen og klem fra x-trykkedame (og medeiger) Linda

  SvarSlett
 2. Så gøy med egen familiebedrift :o)
  Godt du er tilbake i bloggverden! Gleder meg til å se flere fine kreasjoner fra deg.
  Kos dere i Kristiansand. Fint der ;o)

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar!så gøy med buttons:)
  Dere er driftig! gleder meg til pakke med marmeladeklær blir stas å ha på julemessen:)
  FIN fredag.

  SvarSlett
 4. Der var du jo!! Nice comeback i ein forflyttande verden! Kanskje du kan gå rundt med "Jeg er ny her"-buttons i Kr.sand for å bli fanga opp? :)

  SvarSlett
 5. Så gøy å lese historien bak :) Også liker jeg å ha deg tilbake i bloggeverden så jeg kan følge med på alle de flotte tingene du lager :)

  SvarSlett
 6. Hei Marit, buttonsene deres har kommet langt! Jeg oppdaget med en tilfeldighet at jeg går med en av deres buttons. Har vært litt halv-engasjert i byluftslisten og fikk plutselig høre at buttonsene var laget av en familiebedrift på landås som også driver maremeladebloggen:) Det var litt morsomt.
  Håper alt er vel på sørlandet!

  Klem fra Eirin

  SvarSlett
 7. Hei! Har buttonsfabrikken en hjemmeside? hva er evnt pris for de største?? Skulle ha trykket opp noen til en messe vi skal delta på:)

  Hilsen Cecilie

  SvarSlett
 8. Fant selvfølgelige hjemmesidenavnet når jeg leste engang til.... veldig fine buttons:)

  Cecilie¤

  SvarSlett
 9. Hehe, Eirin, så gøy! Vi synes det er kjempemorsomt når vi ser folk med buttons vi har laga :). Og Cecilie, bare ta kontakt om du trenger buttons. Bra du fant nettsiden og send en mail om du har spørsmål! post@buttonstrykkeriet.no

  SvarSlett
 10. For en genial ide med buttons. Her kunne man jo laget til barnebursdagen. Minsteantallet er jo ikke så stort. Stilig!

  SvarSlett