fredag 8. april 2011

Gøy!

En ting jeg synes er veldig morsomt er når jeg hilser på nye folk og de har blogg som jeg har lest uten å vite hvem som er ansiktet bak. Det har skjedd et par ganger i det siste - gøy! En annen artig ting er å oppdage blogger til folk jeg kjenner sånn litt eller litt mer eller veldig mye mer uten å vite at de hadde blogg! Det er rett og slett veldig stas! Her om dagen gjorde jeg en sånn oppdagelse. Jeg oppdaget den fargerike, herlige bloggen hildemihos verden! Selv om hun og den fine familien bor langt fra oss, har jeg vært så heldig å få se hjemmet deres med egne øyne! Og jeg så at det var godt, for å si det sånn. Så fargerikt og fint! Kule tapeter og knalle farger. Så det for være dagens blogganbefaling!

Siden det er travle dager, og mannen finner på all slags jobbintervjugreier på pappapermdagene, blir det lite produksjon her for tiden. Men jeg fisker litt fra gamlebloggen. Hvis du vil lage kjøkkenklut som på bildene, er oppskriften under bildet.Kjøkkenklut i sammentrukket vrangbord
Kort fortalt er dette vanlig vrangbord (1 rett, 1 vrang fra retten og motsatt fra vrangen) med en liten vri hver 4.omgang. Mer nøyaktig er det slik:

Legg opp masketall delelig med 4 + 3 masker ekstra. Jeg la opp 36 + 3 masker på pinne nr. 4 til kjøkkenkluten.
1.p.: x 1 r., 1 vr., gjenta fra x ut p., slutt med: 1 r.
2.p.: x 1 vr., 1 r., gjenta fra x ut p., slutt med: 1 vr.
3.p.: 1 r., x 1 vr., kast, 1 r., 1 vr., 1 r., trekk kastet over de siste 3 m., gjenta fra x ut p., slutt med: 1 vr., 1 r.
4.p.: som 2.p.
Disse 4 p. gjentas.

Strikk til ønsket lengde og fell av. Lykke til og god helg!

2 kommentarer:

  1. Denne flotte kluten har nå sitt hjem hos meg, og eg kan bekrefta at an fungere i bruk! God helg!! Klems Audi.

    SvarSlett
  2. Fine ting du lager! Du selger vel ikke sånne hekle-converse også?? Jeg hekler nemlig ikke selv :-(

    De fantastiske reinsdyrskoene kommer forresten fra ebay, bestilte akkurat et par idag! Hurra :-) (litt dyre er de, men pytt..lillebror kan arve ;-)

    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370455037080&var=640007298781&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

    SvarSlett