mandag 4. april 2011

En utfordring


Jeg har fått en utfordring/award fra Synnøve som har bloggen NøøMade! Mange takk! Dette blir litt sånn Marit uttaler seg om ting hun ikke kan. Men jeg har svart på spørsmål etter beste evne. Litt fargeinspirasjon innimellom.

 
1. Hvorfor begynte du å blogge?
I tillegg til å sy og sånt, har jeg lenge likt å dille litt med grafisk design. Å lage blogg var et prosjekt som liksom omfattet alt dette, og derfor midt i blinken for meg! Når jeg er i permisjon er blogg en fin måte å føle at man er en del av noe mer enn husets fire vegger.

2.  Hvilke blogger følger du?
Mange, mange. Noen er jeg innom ofte, andre av og til. Jeg leser både sy- og håndarbeidsblogger og andre typer som for eksempel interiør/design/foto.

3.  Favoritt make-up?
Som regel det som til en hver tid er på tilbud på HM. Sorry, Jan Thomas.


4.  Favoritt klesmerke?
Også her er det pris som styrer mye. Jeg har ørneblikk for tilbudsstativ og muligheter for å sy om litt her og der og sånt. Ellers river jeg i av og til om jeg finner noe som bare roper navnet mitt. Jeg kjøper av og til dyre sko. Synes det er enormt forskjell på kvaliteten på sko. Har et par vintersko som jeg kjøpte for 1400 (veldig mye i min målestokk). Har brukt de i tre vintre nå og de er fortsatt fine! Og da er det jo virkelig verdt investeringen.

5.  Du "MÅ" ha make-up-produkt?
Jeg bør vel ha både det ene og det andre for å ha fasaden i orden :).

6.  Favorittfarge?
PASS. Farger er nydelige. Hver for seg og sammen. Nesten alle farger kan bli superfine i de rette kombinasjonene. Akkurat nå har jeg litt dilla på gult.


7.  Favorittparfyme?
Er det lov å endre spørsmålet til favorittlukt? Da er svaret i så fall lukta av nybada godklump.


8.  Favorittfilm?
Jeg ser veldig sjeldent film. Det er ikke det at jeg ikke liker det. Men vi er litt sånn som styrer på med mange andre ting her i hus, og glemmer at det går an å se film. Vår gamle 23 tommer kasse-TV sier vel sitt om interessen for film/TV.


9.  Hvilket land du vil besøke og hvorfor?
Akkurat nå har jeg veldig lyst til å reise til syden (det er et land, ikke sant?). Ellers drømmer jeg om å gå på stoffmarked på et eksotisk sted i Asia. Hadde sikkert gitt høy gledespuls.


10. 5 ting du MÅ ha i vesken?
Jeg kommer veldig langt med bankkort og mobil.
 

Jeg vil gjerne høre mer om favorittene til:
Ta utfordringen om dere vil! Dette er veldig lite obligatorisk.

Tusen takk for alle fine kommentarene på innlegget i går! Jeg er ikke så flink på valgkamp og sånt, men hvis dere vil stemme på kaninen blir jeg jo selvfølgelig veldig takknemlig. TRYKK HER FOR Å KOMME RETT TIL KATEGORIEN BARN.

7 kommentarer:

 1. Takk takk!!
  Ja nydlige kaninen har fått min stemme ;)

  SvarSlett
 2. Nå har jeg rett og slett laget et innlegg om deg ;) Håper det er ok.

  SvarSlett
 3. hei hei. så fantastisk artig at du og er her i blogglandia. nei nå ble jeg litt gad kjente jeg. og så trivelig at du fant veien inn til min slik at jeg fant din. super søte bilder på forrige innlegg...nydelig liten go-klump. håper dere har det godt!! og at dere koser dere med film på 23 tommers tv-en...hihi
  hils mannen
  jeg følger med videre jeg.
  klem klem

  SvarSlett
 4. jeg glemte jo å skrive at du er helt rå på å sy. den kanindrakten var helt fantastisk!!!

  SvarSlett
 5. Det va utrolig skjønne bilder av ein nydelig liten goding i forrige innlegg!! Du må verr KJEMPESTOLT!! :-)

  SvarSlett
 6. Grattis med velfortjent award og kjekt å få veta litt mærr om deg :o)

  Og dei bildene i forrige innlegg altså!
  *sukk*
  Hærlig kreasjon, for all del, men skjønnaste snusken inni altså :o)
  Fantastiske bilder!

  Masse lykke te!

  SvarSlett
 7. Hei!
  Det er vårmesse i Folkets Hus på Kleppestø (Askøy) lørdag 9 april kl 11- 16 og søndag 10 april kl 12-17. Heklerier, strikkerier, søm osv.
  Hjertlig velkommen!
  Janne

  SvarSlett