torsdag 5. mai 2011

Tøflus


Jeg henter litt småplukk fra gamlebloggen. Disse tøflene sydde jeg for ca to år siden etter et supert mønster fra OHELENE SYR. De ble veldig små og nusselige og nesten for små til nyfødt. Har tenkt på å sy større, men har aldri kommet til det punktet på to-do-lista. Kanskje en dag får jeg tid. Sjekk ut bloggen og oppskriften hvis du vil sy tøfler eller bare ha syinspirasjon!

5 kommentarer:

 1. Så fine de var :o)
  Jeg venter i spenning på om mønster til fruktbuksene dine kommer for salg :o) Syns de er superfine, og "løper" for å kjøpe mønster om de kommer i butikken din ;o)

  SvarSlett
 2. Så søte!! Ja to do listen blir lengre og lengre..........

  SvarSlett
 3. Min to-do i dag handle om husvask og pakking! Og ang. dei tøflane, så he du i alle fall laga noko av skinnjakka me delte frå loppis...! Min fine rull med Alexander-skinn, ligge fin og ubrukt oppe i hobbyavdelingen. Såg forresten kjent stova, kjøkken og bad ++ i går. Så fiint! Snakkes i morgon, anyways!

  SvarSlett
 4. De var fantastisk søte! Takk for tips :)

  SvarSlett
 5. :) og heldige lillevennen min som fikk gleden av å bruke de! de er fantastisk fine.. nå er de Altfor små gitt.. har ingen baby lengre.. men en STOR gutt!

  SvarSlett