søndag 8. mai 2011

Norge, mitt Norge!


I helga har vi vært i bryllup mellom bakkar og berg inni landet. For en fin helg! Nydelig brud (og brudgom :) ), nydelig vær, herlig temperatur, god mat. Også har vi kjørt masse. Noe som ikke gjør noen verdens ting når det er mai og fint vær og Norge skinner! For et fint land vi bor i.
Noen fikk plutselig et skrikende (bokstavelig talt) behov for nærkontakt med denne fine naturen. Da er lykken å ligge på ei brygge og speile seg og plaske i vannet (mens pappa tviholder på to små føtter).


6 kommentarer:

 1. Jeg også elsker å kjøre rundt i Norge. Vakkert! Og små pauser for å plaske i vannet er jo et absolutt høydepunkt :) God mandag til deg!

  SvarSlett
 2. Visst er det fint, og no er vel alt på sitt finaste også spør du meg!

  SvarSlett
 3. Heisann :)
  Takk for sist ;) Fekk meg ein aha-opplevelse då eg va inne på bloggen din på mandag - det datt et par puslespillbiter på plass.... Kjende igjen kor flere av bildene va fra og forkleet på bunaden :) Kjekt bryllup :) Då eg spurte søsterå te bruden så kunne hu bekrefta det :)Svigerinnå te bruden her...me som bur der hu e fra :) Veldig kjekke blogg !!!!!!!!

  SvarSlett
 4. Du - dæven ser du har gjort hobbyen til jobb! Det fortjener virkelig utropstegn på en fredagskveld! Snakker vi fulltid her eller? Utrolig gøy, jeg heier på deg!! Da snakker man ihvertfall legge hodet i bløt og finne på noe lurt! Hurra for utropstegn på fredagskvelden :)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder!! Helt enig med deg, vi bor i ett fantastisk land!:)

  SvarSlett
 6. Hei.

  Norge er vakkert. Har reist mye i Norge i min unge barndom.

  Sjekk bloggen min.

  Klem Mona C

  SvarSlett