onsdag 16. mars 2011

Nils Gunnar-genser

Som hjemmeværnde husmor hender det jeg får med meg God morgen, Norge. Jeg pleier alltid studere klærne til programlederne. Jeg tenker på om de har valgt de selv, om de planlegger at de skal matche, om de får sponset klær osv. Det er mye rart man kan henge seg opp i, hehe.

For ei stund siden hadde Nils Gunnar Lie på seg en fin genser. Den var svart og hadde tre knapper sånn på den ene siden. Genseren festet seg liksom i hodet. Så i tillegg til å tenke på klærne til programlederne mens jeg ser på tv, gjør jeg det altså nå også når jeg ikke ser på TV.

I gjenbrukseska har det lenge ligget en genser som jeg brukte en stund, men som jeg aldri ble helt venn med. Men denne var perfekt å sy om til en Nils Gunnar-minigenser! Så lørdag kveld sydde jeg genseren på bildene. Den er str 86, varm og god lamull. Og når det i tillegg er gjenbruk, føles den ekstra god.

5 kommentarer:

 1. Gjennbruk er topp!!!
  Flott genser i herlig farge!

  SvarSlett
 2. Så fine!! Eg he au lagt merke t knappegenserane t Han Nils Gunnar Lie. Han he fleire sånne gensera. Må ver favoritten hans (evt. stylisten hans). "Flott det - slik som ungdommen lika...!Hey heyyyyy"

  SvarSlett
 3. Kjempefint genser! Morsomt at man faktisk kan inspireres av Nils Gunnar da ;)

  SvarSlett
 4. Denne var så stilig :D
  Liker også godt å sy om kler for då slepp eg kanting nederst på armar og mage ;)
  vEldig stilig når lukkinga var slik.
  Og fint du hadde matchande knappar!

  SvarSlett
 5. Hehe, Nils Gunnar moteikonet liksom :) Genseren ble utrolig flott! Likte godt knappeløsningen - minner også om rullegenserkneppingen. Veldig fin og veldig lett brukelig :)

  SvarSlett