fredag 11. mars 2011

Epler og pærer

Epler og pærer, blåbær og bananer. Det er sunne tider hos Marmelade. Dette er altså tørklesmekker, om noen lurte :). To knapper som vanlig, men denne gangen er de to knappene under og den ene over (synlig). Sydd i god og myk velur.

Og pærebukse, bananbukse og blåbærbukse har det også blitt.

Alt skal ut på Epla veldig snart. Buksene er str 62-68, men jeg syr de også i str 50-56 og 74-80. Eller kanskje du har lyst til å sy dine egne fruktbukser og smekker? Jeg jobber med å lage mønster og tilby disse for salg. Kommer snart! God helg folkens!

8 kommentarer:

 1. Å, så fine fargar og kreativt uttenkte plagg!!! Tenkte eg skulle venta med å bruka gåvekortet til det kom fleire varer, sånn som du skreiv, så no gler eg meg til butikken blir fylt opp av bananer, eple og pærer ... Kor lang er buksa frå nakken og ned til skrittet i storleik 74-80, forresten?

  SvarSlett
 2. Ragnhild! Ting tar litt tid her, hehe. Men det kommer! Om du ser noe du vil ha i en annen størrelse, lager jeg gjerne det! Disse buksene er ca 41 cm fra nakken til skrittet på det lengste. De har doble knapper på stroppene så størrelsen kan justeres litt. Vil også krympe ca 1 cm i første vask. Om du ønsker en større, kan jeg gjerne lage det.

  SvarSlett
 3. Herlig, herlig! Du er utrolig kreativ! :)

  SvarSlett
 4. Gler meg til det kjem mønster :)

  SvarSlett
 5. Dette må være noen av de søteste smekkene jeg har sett!! og med buksene til så var det jo bare smashings :)

  SvarSlett
 6. Poden er rundt 35-37 cm frå nakken og ned med bleie på (brukar tøybleier, så stumpen blir litt større då;-). Burde kanskje hatt større bukse enn 74-80? Er litt i tvil ... Han brukar storleik 80 i bodyar no. Du er supersnill viss du vil sy ei bananbukse som er litt større, altså, men ikkje stress viss det blir for mykje.

  SvarSlett
 7. Ny på bloggen din, men kan allerede love at jeg blir en gjenganger, særlig hvis du legger ut mønster for salg. Med en liten gutt i magen klør det godt i syfingrene etter enkle og fine oppskrifter!

  SvarSlett