lørdag 19. februar 2011

T-skjorter

Har sydd mye i det siste. Det er så gøy når ting tar form! Hadde ei T-skjorte til nesten ferdig, men oppdaga feil i trykket på sånn ca siste sømmen. Heldigvis var det passe størrelse til lillegutt, så han kan ha den han. Han er ikke så opptatt av litt trykkfeil. Synes den blah, blah T-skjorta er morsom og liker godt fargene. Alt på bildene er til salgs på Epla.
Har sydd en del i dag også. Det skal jeg vise fram senere. I tillegg har jeg leta en del i dag. Føler av og til at 10% av livet mitt går med til å lete. Kanskje fordi jeg burde brukt 50% mer tid på rydding og ca 75% mindre tid på dill. Fint å forholde seg til prosenter. Sånn passe ukonkret at man bare kan fortsette i samme baner uten å forholde seg så mye til alle disse burdeburdene. Lørdag kveld og ikke Grand prix (stemmer det, ikke sant?). Det store spørsmålet er hva man skal fylle lørdagskvelden med etter en runde norsk Grand Prix. Blir et slags tomrom. Tingen er egentlig at da jeg så Grand Prix med noen venner (var ikke hjemme!) forrige lørdag, visste jeg overraskende mye om alle sangene til egentlig ikke å være noe Grand Prix fan. Grunnen er vel at småbarnsforeldre er mye hjemme i helgene, og jeg innså at jeg har havnet i den båsen. God lørdag, med eller uten liv utenom heimen!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med nytt klesmerke! Hurra! Og masse flotte ting og utrolig kule merkelapper :) Jeg har lagt til bloggen i listen min, for selvfølgelig vil jeg følge alle de flotte tingene du lager videre :) God helg til deg!

    SvarSlett
  2. Grattis med nyåpnet blogg! Legger meg til med det samme!! Fortsatt god lørdag -og JA til faste plasser av ting sånn at man slipper å bruke tid på å lete..;0)

    SvarSlett