fredag 4. mars 2011

Mye TAKK, litt fredagsfavoritter og litt nasjonalgårsdag og litt av dagen i dag

Først av alt må jeg bare si TUSEN TAKK for alle de fine kommentarene på forrige innlegg. Det er så koselig å lese! Dere er snille. Jeg derimot er ikke så snill, siden jeg ikke hadde markering av Bulgarias nasjonaldag i går (ok, litt streng med meg selv der, jeg er egentlig litt snill i blant jeg også, altså). Vi får ta litt feiring i dag i stedet. Under ser dere noen fredagsfavoritter fra Epla kombinert med det Bulgarske flagget:


Bulgaria har hovedstaden Sofia og ligger plassert ved kysten av Svartehavet omsluttet av landene Romania (i nord), Serbia og Makedonia (i vest) og Hellas og Tyrkia (i sør). Det er en demokratisk republikk, noe vi jo til stadighet blir minnet på at ikke er en selvfølge. Så hipp, hurra på etterkudd for Bulgaria og ja til demokrati!


Ellers har jeg hatt arbeidsdag i dag og har ordnet litt med et par bestillinger, merkelapper og arbeid med mønstre. Har klippet en del stoff også, så nå må jeg bare få sydd de sammen så det blir til noe!
Og siden dette innlegget handler om alt mulig kan jeg jo også slenge med at dere må huske å nominere deres favoritter, egne eller andres, til Håndlaga 2011! Er så spennende å følge med der, oppdager masse flinke folk! Gøy!

3 kommentarer:

 1. OI! Så morsomt at du har funnet frem til God natt-plakaten min!! Hoppet litt i sofaen der jeg så den som et nydelig akkompagnement (??) til det Bulgarske flagget! :) Takk for oppmerksomheten! Og hipp huraa for Bulgaria - i går!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så kjekt å være blant dine fredagsfavoritter på Epla:) nå ble jeg glad!
  Har forresten lagt inn en nominasjon på deg på Håndlaga 2011.. det fortjener du for de flotte tingene du lager:)
  Ha en super helg videre!

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å få være med i dine fredagsfavoritter :) Takk! Ha en superkoselige helg!

  SvarSlett