fredag 18. mai 2012

Søttende mai er jeg så gla i

"Søttende mai er jeg så gla i, morro jeg har fra morgen til kveld!" Det var kanskje ikke den sangen jeg nynnet på siste halvtimen før vi skulle ta bussen til byen, men dagen har vært bra den! To fine små var kledd opp i hjemmelaga bunadsstas. Øverst ser dere toåringen med vest-telemarkbunad. Pappa og mine brødre har den bunaden i voksenversjon og mot alle odds har jeg (med god hjelp av mamma) fått sydd en sånn til lillegutt også.

Lillejenta kunne jo ikke være dårligere. Jammen ble det bunad på ho også. To og en halv måned og passe stor til dukkebunaden jeg sydde sammen med bestemora mi for noen år siden. En bitte liten aust-agder-bunad.

Jeg er godt over snittet glad i bunader! 17. mai er jeg også litt glad i.

6 kommentarer:

 1. Hipp hurra for 17. Mai som vi er så glade i, og så nydelige bunader på de små. Du er jo råflink!! Jeg har ikke bunad, men nå har jeg for alvor begynt å tenke over og vurdere hvilken bunad jeg vil ha.... Så er det vel bare å ønske seg penger til jul og bursdag noen år fremover... Hi hi
  Hils mannen!

  SvarSlett
 2. så fantastisk med dokkebunad på den litla!! heilt nydeleg! Og guten var òg fin! og klokka!!! og til slutt... søvn er
  SLETT ikkje undervurdert!! ha ein fin dag!

  SvarSlett
 3. Nei, he du sett!! Dokkebunaden på et lide menneske! Og mannebunad på gutten. Nice! Føle du he brukt permisjonstiå di intenst t nå. Her bara jobbe me - og gidde ikkje blogga når me kjeme heim ;)

  SvarSlett
 4. Så herlige! Imponerende med bunad når man er bare to måneder! :)

  SvarSlett
 5. Du har klart det igjen: Nydelig - nydelig!!!!

  SvarSlett
 6. For en yndig liten bunad :) elsker :)

  SvarSlett