fredag 9. september 2011

Visninger

Sytid har blitt nedprioritert den siste tiden. Vi jobber, leser boligannonser på finn og går på visninger. Og litt annet inn i mellom.

Å gå på visning er spennende. Man kommer jo inn i folks hjem, og selv om en har sett bilder på forhånd vet man ikke helt hva man kommer til. Det kan være svette tenåringer som sitter på loftet og spiller dataspill, bunker med undertøy (rent, heldigvis) på senga, røyklukt eller av og til hjem der man bare får lyst til å slenge seg ned i sofaen og flytte inn umiddelbart (selv om jeg egentlig ikke har tid til å tenke på det når jeg er på visning fordi jeg, mens mannen ser på fukt på taket og sånt, har mer enn nok med å hindre vår nesten-toåring i å smelle igjen dører, plukke på nips, åpne skap, skru på dusjen osv.).

Så går vi hjem og tenker på om vi skal kjøpe noe lite og fint eller noe stort og stygt med potensiale (som jo er et ord meglere elsker). Vi får tenke videre og se litt på bilder av drømmehus mens vi venter på å finne vårt. Bildene over og under er av et hus på Sola i Stavanger. Er det ikke kult? På klikk.no/bolig kan du se flere bilder og lese om huset. Bildene er lånt fra denne artikkelen.

GOD HELG!

3 kommentarer:

 1. på mandag droppa Selma og mor det nye kvardagslivet med jobb og "lukka barnehage" til fordel for ein dag med pur lykke i vår gode gamle åpne barnehage. Det var knallandes kjekt sjølvsagt, men det mangla to kjekke blide fjes... Kom tilbake og leit etter hus her i staden for!
  R & S

  SvarSlett
 2. Visninger er spennende ja - ihverfall når man ser på hus :) Ikke så gøy med leiligheter som er nesten helt like alle sammen.. pleier å drømme meg litt bort på finn.no og se på fine hus som jeg aldri kommer til å flytte inn i. Er litt gøy det også ;) Lykke til med flytteprosessen:)

  SvarSlett
 3. Wao ja her snakker vi drømmehus. Jeg kunne lett ha flyttet inn i det huset ja...
  Så spennende med husjakt da. Massevis av lykke til med jakten på drømmehuset... Huset med massevis av potensialet, hi hi meglere er nå litt artige. Vi kommer gjerne på besøk en vakker dag.
  Klem

  SvarSlett